No já sama jako dítě nesnášela dárky....typu oblečení...který by se stejně koupilo,ale zrovna jsem vyrostla...zrovna jsem měla narozky tak se mi to dalo...bylo to bez vymýšlení..... A nezapomenu na vánoce 12-13let dostala jsem spoustu krabic...s výbavou a nic jinýho...asi jen jednu knížku...strašně jsem si to tenkrát obrečela a u stromku jsem říkala co s tím budu dělat..a první co jsem si poslechla..za chvíli se vdáš budeš to potřebovat.....musím říci....používám sem tam pár věcí,ale dalších XXlet jsem to nepotřebovala..... A chudák moje segra to dostala takhle 10letá....ta vůbec
Takže syna chápu...třeba my klukům vymýšlíme dárky, který opravdu chtějí.....a touží po nich. Dan dostal teď k 9. narozkám stavebnici na pájení...a další na propojování elektrických obvodů.
K svátku mám připravenou usper cestopisnou knížku.¨ Vánoce zatím neřeším.Ale loni jsem dala Lukovi pyžamo a prakticky spí rok v něm...balila jsem ho jen kvůli jinýmu obrázku...a koupila jsem ho 2dny před vánocema....říkám...třeba bude mít radost....
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.