26.8.2010 22:09:41 TeriRez+3
Re: Nosítko pro 8měsíční dítě
My máme Beco. Jsem také drobnější postavy (160cm) a je to v pohodě. Pravda, prsní popruh mám dotažený na maximum a možná by to ještě trošku sneslo, ale mám dost úzký ramena.
Nemůžeme si to vynachválit, kolik práce díky tomu člověk zvládne (obstarat hospodářství apod.)...nosí většinou manžel na zádech, protože má krátké vlasy a ten náš malý destruktor ho tak nerasí...
a zrovna dneska si manža liboval, jak v pohodě jednou rukou tlačil před sebou vozík s barelama od vody a v druhé ruce za sebou vedl koně...no, byla by to propagační fotka jak vyšitá
Chápu ale, že je to pro Tebe drahé, pokud máš využití pouze na pár chvilek doma. My koupili nové, protože to byla nutnost, často potřebujeme obě ruce volné. A o výletech do přírody nemluvě, jsou místa, kde se nedá projet ani se super tereňákem kočárem...joo a když jde člověk na houby, to je parádička, můžem v klidu křižovat les tam a zpátky jak se nám zachce :)
Napadá mě, zda by pro Tvoje využití nestačil Babyvak od Pecha? Není to teda žádný hit, protože člověk zatěžuje defacto jen jedno rameno, ale třeba by to vyhovovalo. Jedna z mých drahých sester ho má a viděla jsem tuhle, jak v něm nesla mladýho podobným způsobem, jako v nosítku na břiše. Jen jsem to technicky víc nezkoumala, jak tam byl upevněný. Takže nevím. Dost možná to tu někdo vyvrátí jako naprostou blbost, jen mě to napadlo, ale doporučit nemohu, protože zkrátka nevím.
Odpovědět