10.10.2010 22:24:27 Damianka
Re: Dotaz na majitelky pekárny Unold 68511
A kdyz je moje rodina prejedena chlebu, tak mam obdobi kdy pecu nonstop celozrnne pecivo. Z 500 g mouky pripravuji kynute testo na kratky program TESTO 45 minut. Kdyz chci vice rohliku nebo baget, tak pripravuji z 700 g mouky a to pak davam delsi program TESTO na 1hod a 50 minut.Testo je krasne vypracovane, ale to bylo i v ete siesta. Funkci TESTO vyuzivam dost casto. A pak jeste vyuzivam samostany program Peceni, ten jsem si ale musela naprogramovat jako Program VLASTNI.Ten pouziji v pripade,kdy mi chleba nejak dobre nekyne. Tehdy stopnu normalni program, pockam asi cca 20 minut, jestli se chlebik nevzpamatuje, no a kdyz je jiz krasne vykynuty, pak zapnu jen Peceni a je hotovo. Nebo si udelam v pekarne kynute testo, na vale do neho zapracuji nejakou nadivku, sroluji a vlozim zpatky do pekarny. Pockam az "zavin" krasne vykyne, no a zapnu zase jen program Peceni.
Odpovědět