10.10.2010 22:08:30 Damianka
Re: Dotaz na majitelky pekárny Unold 68511
Ahoj S+2. Ja jsem asi pulrocni majitelkou teto pekarny. Predtim jsem mela 5 let etu siestu, pekla vyborne, ale doslouzila. Od te doby co se mi peceni zacalo libit jsem tvrdila, ze az siesta doslouzi musim mit unoldku. To se mi vyplnilo. Naucit se nove programovani mi ze zacatku delalo problem, ale ted se uz kamaradime a jedine , co bych teto unoldce vytknula je desne hlucne pipani pro pridani seminek. V tomto byla siesta o moc tissi.
Osvedcene recepty jsou:
350 ml mleka
lzice octa
200 g mouky zitne chlebove
300 g mouky hladke
1/4 cerstveho drozdi s lzickou cukru
vrchovata lzicka soli
kmin
320-350 ml mleka
lzicka octa nebo citronove stavy
500 g hladke mouky
1/4 cerstveho drozdi s lzickou cukru
vrchovata lzicka soli
(dle libosti pridavam mak nebo sezamove seminko)
Odpovědět