Dobrý den, máte někdo zkušenost vrácení dítěte do školky? Dcera chodí do první třídy. Dnes jsem měla pohovor s p. učitelkou. A od září si i píšeme emaily. Dcera je narozena v červenci, je trochu živější. Před zápisem jsem se ve školce, každé učitelky ptala jestli máme žádat o odklad nebo jestli ji můžem dát do školy. Učitelky obě tvrdily, že můžem že ve školce je šikovná a vydrží u nějaké činnosti. Tak jsem ji dali, ale od září bojujeme jak můžem. Doma trénujeme vše, a přijdeme že jí vše celkem jde a ve škole se stejně nesoustředí a ani neudělá to co učitelka říká. Ale když jí to samé řeknu doma, abychom to opravily, tak vše pochopí a udělá dobře. Učitelka stále říkala, že je ve třídě nejmladší a že neudrží pozornost a jakoby je zdržuje což neřekla úplně, ale naznačila.Ale prý se snaží, ale moc jí to nejde. No a že bychom měli uvažovat o návratu do školky. Ještě dnes po pohovoru s učitelkou jmse se obědnyli do psychologicé poradny. Máte prosím někdo podobný problém? Mám ještě starší dceru která je narozena koncem května, šla do školy také v 6 a stále má samé 1 a už je v sedmé třídě. Moc vám děkuji za rady.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.