Re: Věříte na duchy?
páni, kolik z nás má zkušenost s "duchy", taky přidám svůj zážitek...koupili jsme chalupu před 2 roky - nádherné 400 let(prý)staré stavení. Hned jak jsme tam přijeli jsem si to tam zamilovala, přesně tak jak jsem si to vysnila, idylka na konci vesnice, nikde nikdo, obrovská zahrada v létě se tam můžu producírovat jen tak a nemá mě kdo vidět. Když jsem otěhotněla, což se stalo záhy po tom, co jsme chalupu koupili,
( před tím jsme se 5 let naprosto bezvýsledně snažili)v noci mě cosi vzbudilo, nějakej pocit, prostě něco, byla mi strašná zima a slyšela jsem jako by mi u ucha cvrkalo snad tisíc cikád, pak to najednou ustalo, ale ten zvláštní negativní pocit zůstal...ležela jsem uplně ztuhlá, něco mě tam odtud vyhánělo, strašně nutkavej pocit se sbalit a jet...ráno jsem začala krvácet (v 8 týdnu) od té doby jsem se na chalupu nepodívala, než se prcek narodil, ale už to není takové, celou chalupu jsme vymalovali a na radu kynezioložky, která se duchama zabývá jsem poprosila tu negativní energii, aby odešla, je fakt, že ty pocity už nejsou tak strašné, ale dobře se tam necítím a uvažujeme o tom že na jaře chalupu prodáme, bohužel, už se nikdy nevrátí ten krásný pocit, který jsem měla, když jsme tam jezdili bez mrňouse. Ani nechci vědět co a proč mě tam odtad vyhání pryč. Tchánovci chalupu milují a nemůžou pochopit, proč tam nechci jezdit, ale já si nedokážu pomoct i když je tam nádherně, já tam v noci být nemůžu.
Odpovědět