23.10.2010 12:15:06 Lisel
Re: Máme doma starého psa
Ono je to strašně těžký, když se zjistilo jak na tom děti jsou, tak jsem uvažovala o útulku, ale co jsem se tam byla podívat ( v Brně), tak jsem si řekla, že to nějak zkusíme. Šlo to, psa jsem "vystěhovala" z domácnosti a tak nějak to klapalo. Přez léto byl s náma na zahradě venku, spal na verandě a docela to šlo. Pak přišly ty zdravotní problémy a je to čímdál horší. Mám staré koberce, prostěradla a matrace a pořád měním a odvážím ty špinavé a uklízím. Když je pěkně, tak jde na zahradu a je úplně v pohodě, že by měl viditelně bolesti se mně nezdá. Vždycky jsme měly psy, a ne jednoho. Ti ostatní postupně dožili a až jsme věděli, že přijdou děti, tak jsme už více psů nepořizovali (kvůli času atd.) S tím, že tento s náma taky ještě dožije. Budem to muset nějak zvládnout. Když jsem s ním byla na rentgenu, tak doktor říkal, že to za svoji praxi ještě neviděl. Každý obratel jinak velký a ještě špatné pouzdro kyčelního kloubu. Prý ale vzhledem k tomu, že je to vrozené, tak ten pes netrpí, ale pouze to způsobuje tyto problémy. Původně měl podezření na nádor, to se ale nepotvrdilo.
Odpovědět