Ahoj, m ám takový smutný problém a nevím jak ho vyřešit. Poradíte? Máme starého nemocného psa, bydlíme v domě a pes byl v podstatě člem domácnosti. Pak přišly děti- alergici a astmatici, ale psa jsme si nechali, ale pouze nebývá v bytě, ale spí na verandě. Poslední měsíc má zdravotní problémy. Neudrží moč a stolici- takže si dovedete představit každý den tu paseku. Veterinář říkal, že to ani tak není stářím- má 8 let, ale je to prý vrozená vada páteře a to mu nějak tlačí na míchu a věkem se to zhoršuje. Prý se s tím nedá nic dělat. Psa je mně líto, děti jsou na něj zvyklé, ale nemůžou už k sobě- utratit ho mě přijde hrozný, ale tohle a děti do toho je fakt hrůza. Vím, že si někdo může říct, že až pes zestárne a jsou s ním problémy tak ho chci prostě dát pryč, ale já fakt nevím.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.