Re: Kamarádka je věrná, její manžel - voják, ale ne
Já jsem opatrná co se týče kulturních konstruktů stejně jako evolučního naprogramování. Plně nevěřím ani v jedno. Beru to čistě prakticky. Vidím kolem sebe chlapy, kteří svým ženám nestoudně zahýbají, střídavě, nebo mají stálou bokovku, většinou chudák parohačka nic netuší, nebo to zjistí a dá se do pošetilého boje s milenkou, což je strašlivost. Ale i chlápky, kteří buďto nevěrní nejsou (a u některých věřím, že fakt nejsou), nebo svoji ženu nevystavují potupě z provalení jejich tajných spádů. Podle mě je to věc střetnutí síly temperamentu, síly pokušení, dynamiky v manželství a charakteru. Člověk nemusí být pokaždé vítěz. Případy, kdy má jeden stabilní bokovku, vědí to všichni kromě podváděného partnera a nevěrník se "nemůže rozhodnout", jsou ale nad moje chápání.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.