2.11.2010 10:44:46 desser
Re: Kamarád má nevěrnou ženu
Ale co když všechno tohle doma má? Podle toho co psala Petra, je její manžel takový ten omlouvám se za výraz ,, hodný podpantoflák,, Dovedu si představit, že doma luxuje, uklízí, meje nádobí, stará se o děti a nemá čas ani na
svoje koníčky nebo kamarády. Ono je to asi strašně hezký, ale přesně tenhle typ chlapa, bych vedle sebe nesnesla. Možná manželka opravdu potřebovala toho pořádnýho chlapa, co kouká na zápasy a zajde si do hospody s kamarádama, možná ji ta přemíra péče lezla krkem. A na psychology bych v tomhle zase až tak nedala. Když to vezmu na sebe. Budu nevěrná a bude se mi to líbit. Najednou se manžel začne chovat zdvořile, všímat si mě, snažit se, tak jak zareaguju? V přípasě, že mi to vyhovovalo takjak to bylo, mi to bude nepříjemné, protože si prostě chci nechat ten vztah s milencem a nepotřebuju aby se mi teď manžel vtíral, proč proboha? Jen se mi zprotivý. Když mi řekne, že o mojí nevěře ví, ale nebude se mě doprošovat a dělat scény, zanecá vhladnou hlavu, vím přesně co udělám. Manžela ztratit nechci, tak se podle toho zařídím.
Odpovědět