Mariano, teď si to napsala hezky, nepotřebuješ prověřovat, protože nemá takový prostor.
U nás: každý máme svůj účet, ač na ně ně máme vzájemně přístup. Na služebky jezdíme oba a celkem dost. V rámci dne nikdy nevím,kde právě manžel je, ani on se na to neptá mě. Voláme si, až když jedem domů z práce, jinak na to není moc prostor. Máme společné kamarády, ale současně máme každý spoustu svých osobních přátel. A to je pro mě důvěra, prostě se nehlídáme, uvidíme se večer doma a budem spolu, když nebude fotbal, kino, hokej a další aktivity s kamarády :o)) Takže když bude pracovat moje fantazie, najmu si detektiva a budu zjišťovat co manža přes den dělá. A jestli náhodou. Ale já to neudělám z principu. Kdyby na mě při tomhle všem vyrukoval s nevěrou, budu ho za to nenávidět, protože tohle by se už nikdy zpátky nevrátilo.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.