20.11.2010 21:53:09 sojka+07+09
Re: Nejsem si jistá
no tak to jistě záleží na přístupu, já samozřejmě děti zatraceně cepuju. Moje dcera má k jízdám na všech možných prostředcích velmi dobrej postoj- jezdí odjakživa opatrně. Syn je drak, ale už se naučil docela poslouchat. Beru ochranné prostředky samozřejmě jako doplňkovou věc.
Ale ten argument jako že se mají naučit si dát víc pozor je pro mě právě nepochopitelnej, protože jednou se prostě zabijou, nebo si udělají obrovskej úraz a nebude na co dávat pozor. Blbý je, že ne vždy jde o odřený koleno, to bych je náhodou moc ráda odřít nechala. To není jako helmička, kteoru děti nosí doma a tam souhlasím, že je kontraproduktivní.
Takže je cepuju, učím je aby jely tak rychle na co stačí a obě moje děti- i ten divokej kluk tomu docela dobře rozumí. Přesto z kol, odrážedel a motorek občas padají a já jsem ráda, že to není o vážných úrazech
Navíc pád z kola i bruslí je i přes ochranný pomůcky nepříjemnej, děti vždycky řvou a poučej se a ani nemusej mít rozbitou hlavu. Ty helmy nejsou zas tak měkký aby to nebylo nepříjemný a leknou se taky pěkně.
My teda jezdíme na nějakém prostředku každej den, takže vím, o čem mluvím.
Odpovědět