Porodnice Přerov vs Kroměříž
Pomoc, nějak se nedokážu rozhodnout! Kdo máte čerstvé zkušenosti s porodnicí v Přerově? Užse musím rozhodnout, kde rodit a nevím! Na Přerov se na netu dost plive, že jsou tu protivné sestry, ale záleží to asi, na koho člověk narazí...? V Kroměříži jsem se byla podívat, trochu mi vadilo, že porodní dály jsou dost propojené, ačkoliv inzerují intimitu, mně to připadlo naopak hodně otevřené - a porodní lůžko proti oknu...brr, nejraději bych byla v malinkém pokojíčku buď bez oken (nadstandardní sál bez oken jsem zažila v brně, pro mě supr, měla jsem pocit, že je noc, ačkoliv bylo poledne :) Nějak si nedovedu představit plné denní světlo...a přímo mezi nohy :(
Ale jsou zvyklí i na alternativní polohy, tvrdila sestra, mmch moc bezva
Co Přerov? prohlídku mají v Pá ve 12 - naprosto nešikovná doba - nemá mi kdo hlídat, tak píšu o rady a zkušenosti. Jak vypydají porodní boxy, jsou intimní? Jsou tam zvaklí rodit třeba na stoličce nebo vkleče? Jak se chovají k maminkám? Budu rodit potřetí a nabyla jsem pocit, že nemám zapotřebí, aby na mě coby zkušenou matku někdo řval nebo byl nepříjemný... Co byste mi poradili?
Děkuju!
Odpovědět