15.12.2010 18:42:35 KatVafi
Re: Rodit v Přerově? Nebo v Kroměříži...?
Rodila jsem obě děti v KM. První docela v pohodě, měla jsem počínají preeklampsii, ale nějak se nepovažovalo za nutné to uvést do papírů. Druhé dítě katastrofa - celý těhotenství jsem měla zhnisaný krk, rvali mě ATB, šíleně mě bolela záda, ani jsem nemohla poslední tři měsíce ležet a zhoršovalo se to (nakonec to nebyly záda ale játra), pan primář mě označil za hysterku, na tři dny mě hospitalizovali, ale nikdo mi neudělal jediné vyšetření, prostě mě zavřeli na pokoj a za tři dny pustili, abych se prý uklidnila. Měla jsem dojít na kontrolu za týden. Nikoho nezajímalo, že mě bolí celý trup, že mám tmavou moč, bolesti hlavy, krev mi envzali, křivka se s blížícím se a pak vzdalujícím se termínem porodu zhoršovala, nakonec jsme to nevydržela a šla k mému gynekologovi, kde jsem se rozbrečela, že už nemůžu, měla jsem týden po termínu, bylo mi strašně zle....vzal mi krev...a ještě ten den jsem podstoupila císařský řez, selhali mi játra, měla jsem obrovský množství protilátek, uzavřené porodní cesty a malá by noc nepřežila. Tož asi tak...
Odpovědět