Re: Krásné Vánoce!
Hwezdi šílený, moc děkuji... ale nějaký řidičák orptoi tomu, co jste zažili je k ničemu..
Já na podezření z mononukleozy byla jako dítě před vánoci v nemocnici taky... naštěstí se vyvrátila(ale nějaké injekce jsem dostávala i tak), jen jsem byla dost dlouho unavená, slabá...ten klid je hoodně důležitý, odpočívat co to půjde... vyvarovat se kolektivům, protože je šíleně oslabená imunita a nějak ji podporovat vitamínama...
chuděrka malá... mě natíká jazyk a půlka krku, u dr jsem nebyla, začne to z ničeho nic a chvíli veliká ostrá a bodavá bolest a pak to přestane po chvíli... doma mám zbytek zyrtecu, ten mě pomáhá... ale už mám psolední tabletku, tak k dr budu msuet zajít, čím by to mohlo být...
vyhráli jste zdraví malé a tudíž, jak jsi psala, máš ten nej dárek na váncoe!!!teď je udělat ještě nádherně Viktorce, zaslouží si to kočička
no a já nakonec včera jela vyřídit řidičák(v 10 busem do nás), odpo nám ujel bus, hodinu jsme čekali na druhej, domů se dostali před 16h a malá už tak unavená, že mi v busu usnula a já ji s nákupem táhla až domů v rukou....a to máme clekem kus, no asi 10 min rychlé chůze, šla jsem to sní tak cca 18 minut, záda to hodně pocítila...
Odpovědět