Re: kde jste ?:)
Ahoj holky, Hrošíku, na Em jste pracovali 2 roky?? to teda moc přeju,at se druhý zadaří co nejrychleji
Jinak musím povědet včerejší trauamatizující zážitek... byla jsem na testu cukrovky,možná to začalo už tím,že jsem toho moc nenaspala, nejak jsem spala v noci spala blbě a celkem jen 4 hodiny, ráno jela na test vše OK, čaj nechutnej humáč..pak jsem dobu čekání jela ke kožnímu, mám nejaký fleky na kůži a v čekárně se mi udelalo tak zle- ale ne na ale na omdlení, začla se mi motat hlava a černo před očima,byla jsem zpocená a naštestí paní vedle me si všimla,že mi je zle,asi jsem musela bejt bílá jak smrt a hned me vzala a odvedla k doktorovi,kde mě hned položili k oknu dali nohu nahoru a pomalu jsem přišla k sobě.....bylo to teda děsný, tyhle kolapsový stavy jsem mívala kolem 20let,takže s tím mám zkušenosti .:( jvedela jsem,že si musím lehnout ale nebyla jsem schopná se vubec ani hnout..:( děs ! takže jsem pak chopdila venku na čerstvým vzduchu,aby se mi udelalo dobře,spocená,takže očekávám nejaký nachlazení..)))no byla jsem ráda,že jsem to odřídila 20km domů....
co se týče jmen,tak máme vybráno Daniel a Filip aoba jsme pro Daniela ale tioho chce i moje segra na druhý,tak nevím,jak se dohodneme..)
Odpovědět