Lentilko. Pokud je to pididírka a budou po tom skákat jen děti,tak bych se toho nebála. Ale může se samozřejmě stát,že se to bude rozjíždět a trhlina bude časem větší. Je to způsobeno vaším zacházením,takže bych nereklamovala. Nevím,jak bych vysvětlovala v obchodě,že jsem si vzala "jakože"poškozenou krabici a až doma začala řešit jestli není poškozený výrobek.Ty budeš vědět pravdu,na prodejně si ji budou myslet.Jen mi příjde nemorální chtít zaplatit za mě něco co jsem způsobila.I kdyby firma byla velká,prosperující. Bála bych se,že by se mi to v životě vrátilo v jiné podobě. Proč měli děti nůž v ruce,řešit nebudu.To by jsi měla Ty. A Rony nečte všechny komentáře u příspěvků.Pokud budeš chtít smazat téma,musíš do knihy přání,nebo tam někam
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.