Znám ten pocit, když si o sobě člověk myslí, že je totální debil. Ale většinou za pár dní, měsíců se to člověku rozleží a zasměje se tomu. Já moc nepiju, ale na začátku vztahu s mým současným manželem jsem byla někdě na večírku, pití mi nesedlo, musela jsem vystoupit z tramvaje a zavolat tehdy ještě přítelovi o pomoc. Zvracela jsem na náměstí do křoví a potom ještě trochu v autě. Nejradši bych se do země propadla. Ale přítel se o mě perfektně postaral a dnes (po cca. 13 letech) je z toho veselá historka, jak jsem se jednou v životě fakt opila :). Z toho co popisuješ, mi přijde, že nejsi hnusná!! atd. Spíš bych se zamyslela nad vztahem s takovýmto člověkem. Nikoho se nedoprošuj a zkus počkat, zda to trošku čas neobrousí... Už ses omluvila, vysvětlila, nedoprošuj se - musíš mít taky nějakou sebeúctu Držím palce
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.