Re: Cvičení / rekonvalescence po CS
Já byla na císaři 16.12.10, takže včera to bylo přesně 3 týdny. Byl plánovaný a přestože jsem se z počátku bála, tak teď vůbec nelituju.
Na JIP jsem vůbec nebyla, tam davají jen když při SC nastanou komplikace, mimi bylo OKAMŽITĚ u mě na pokoji, ale proto, že to byl nadstandart a manžel tam byl nonstop s nami.
Ten den večer jsem už vstavala a šla se sprchovat, další dny jsem se už normálně pohybovala a chodila rovně. Jizva samozřejmě bolela, ale dalo se to. Byla jsem před cca 5-ti lety na liposukci břicha a to bylo horší

Teď po třech týdnech o jizvě nevím. Asi jen, kdybych začala posilovat břicho, tak bych ji cítila, ale já zatím cvičím jen cviky pro rané šestinedělí z porodnice a jizva mě opravdu nebolí.
Břicho mi taky hodně rychle splasklo, ale převis se bohužel třetí den udělal, ale zdá se mi, že se zmenšuje. Snažím se jizvu i převis poctivě masírovat.
Jo a SC jsem měla ve čtvrtek a domů jsem šla v pondělí. Oni sice chtěli až úterý, ale společně jsme se nakonec shodli, že doma taky vše zvládnu.
Takže držím palce ať ti to dopadne taky tak dobře jako mě.
Odpovědět