Neřekla bych jí to! Mám s tím velice špatnou zkušenost. Kdysi dávno ještě jako mladá a blbá jsem se dozvěděla o nevěře manžela mojí nejlepší kamarádky. Už je to snad 15 let a ona mi to má za zlé ještě dneska. Prý kdybych jí to neřekla, tak se to nedozvěděla a neměla by důvod se rozvést. Já jsem přesvědčená, že ona z hlouby své duše ví, že její exmanžel byl je a bude děvkař a že dřív nebo později by to na něho stejně prasklo. Ale jejich manželství dle mého moc nefungovalo. Protože když ona vybalila, že to ví, tak on se to ani nesnažil zatlouct, vylhat se, on to přiznal. A dle mého on chtěl, aby to prasklo. Ale viníkem rozvodu jsem se stala já, jako nechtěný svědek
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.