10.1.2011 12:23:51 sabrina
Re: Těhotnou kamarádku podvádí manžel
...blba situace, jak si sama psala, at udelas ci neudelas- vse je spatne...
moje pritelkyne, rekla sve kamaradce, zeji partner podvadi a nakonec ona byla ta spatna- nepozvali ji na svatbu a ona ma ponauceni pro priste
ono je i hodne dulezity jaky mate k sobe vztah- ona je ted zamerena na neco jineho, konecne je v ocekavani, takze kdyby si ji to rekla, bude se hodne psychicky vycerpavat anebo se odprosti od manzela a bude samozivitelka anebo budes ta "zla" ty....anebo nereknes, a v tom pripade se nikdy nesmis proreknout, ze si o tom vedela...
mne se tohle jednou stalo u klientu- manzel podvadel svou, k nam tahal i milenku, se kterou mel dite, s manzelkou nikoli, kdysi v zacatku ji poslal na potrat, ze teprve se stavi na nohy a nejsou financne zajisteni a stejne si dite udelal cca po 5ti letech...ja se s klientkou skamaradila, a vyslychala jeji narky a jednou ji rekla, ze sem o tom vedela, ale ze musi pochopit mou situaci- byli to mi klienti a ja nemam pravo mluvit do jejich soukromi, asi byla ze zacatku nastvana, ale ja jinou moznost nemela, no bavi se se mnou dal
Odpovědět