12.1.2011 9:56:30 Bumbi&05,08,10
Re: Kočárek Inglesina Magnum vs Bébécar Stylo
sama jezdím teď s trojkolkou phill&teds. Jednoznačná nevýhoda je nestabilita trojkolek - při najíždění třeba na obrubník se přední kolo, pokud není zaaretované, smekne. Při jízdě po rovině je to jinak stabilní, ale třeba po kočičích hlavách jsem s půjčeným Jané měla velké potíže, aby se kočár nepřeklopil. Pro dvouleťáka vážícícho 15 kg byl Jané slalom v zimě už úzký.
Babička, co s kočárem jezdila, s trojkolkou kvůli špatné stabilitě jezdit odmítá
Inglesinu Magnum mám taky - velká výhoda je, že se tam dítě fakt vejde na spaní i v další zimě i s fusakem, ne jen v té první. Kočár je prostorný, ve srovnání s ostatníma mi přišel i lehký, dobře se skládá, skvěle péruje (dítě není vystavený takovým otřesům při jízdě po hrbolech jako u kočárů, co nemají pérování), celkově mi přijde nezničitelný, mám ho už na třetí dítě a kupovala jsem ho po jednom dítěti. Nevýhoda, jak už někdo psal, že jako spor´ták je horší stabilita - když si dáš moc těžkou tašku na rukověť a dítě je ve sporťáku čelem k tobě, převáží se to razdva, ale zase stačí, že o tom víš a vyhneš se tomu. Já jsem to používala na spaní a na cesty do města jsem pak měla lehké a prostorné golfky TFK Buggstera. S Inglesinou rádi jezdili i všichni hlídači všech věkových kategorií, mohla jsem nechat i 3,5 letého syna, aby kočárek vezl (po sklopení rukojeti) a nehrozilo vyklopení mimina.
Do trojkolky bych po 3 dětech šla jenom účelově - do města, na hladký chodníky. Nebo jako sourozenecký kočár (mám teď Phil&Teds, ale používám i Inglesinu, když se veze jenom miminko, na celodenní výlety použiju P&T, aby si mohla dvouleťačka odpočinout taky v kočáře... ale odvaz to s tou trojkolkou není, zase ale uvezu dvě děti, něco za něco, no).
Odpovědět