12.1.2011 10:12:50 zerat
Re: Kočárek Inglesina Magnum vs Bébécar Stylo
Měla jsem jednou Inglesinu Magnum s bike podvozkem 7 let - a tentýž kočár odvozil dvě děti a stále byl ve špičkovém stavu, nevyšisovaný, nepotrhaný, nepolámaný a dokonce se ještě i prodala a zájemců bylo několik
Za sebe musím říct, že kočárek byl lehký, nafukovací kola nikdy NEPRASKLA!, a to jsem ho absolutně nijak nešetřila, jezdil pole louka les město sníh led bláto... jediný co jsem dělala, tak jsem se o něj dobře starala- dofukování kol a promazávání kloubů silik. olejem a kola jsem mazala vazelínou. Kočárek byl opravdu odolný, protože jsem s ním běžně sjížděla a vyjížděla kde bylo třeba schody. Taky obrovská výhoda byla, že kočárek byl uzoučký a přitom korba patří k jedněm z největších v délce tuším 93-97 cm.
Sporťák mám dojem, že některé maminky haní, ale já na něj nedám dopustit. Když má maminka pocit, že se jí dítě s kočárem převrátí, tak stačí vyměnit za necelých 200 Kč (zašle obratem centrální servis v Brně) 2 pružiny, které zvládne vyměnit jak žena, tak muž doma a kočár je zase jako nový
Za mě je to jeden z nejlepších kočárů na trhu vůbec!
Odpovědět