Re: jak zaslat kocar????
NO TY VOL******
tak to je slušná pálka.....
popravdě jsem trochu vic ujeta na kočárky ale nikdy jsem neplatila vic jak 130kč poštovne a žádnou krabici jsem shanet nemusela......
a bylo to od velkych težkych kočáru po lehke golfky......
a to i s pojištěnim v hodnote výměny tedy převážne do 5tis kč......
a to jsem posilala s vicero pošt dle váhy protože u nas berou jen do 15kg a když kočar s přislušenstvim važil o nejake to kilo vic musela jsem jet jinam....ale fakt nikdy jsem tolik nedala za poštu.......
tam spiš hraje pálku i pojištěni posilala jsem naposled vymenou mobil a za 200g baliček jsem dala 73kč ....ale tam bylo vyšší pojištěni...
jo neřikam taky jsem kolikrat prodelala na postovnem když jsem veci darovala a navic jeste doplacela poštu ale naštesti to bylo vždy tak do 10kč a taky jsem se nikda nedockala aspon obalky s blbim lizatkem pro deti aspon to by potešilo....na baliku je postovne videt.....
no už davam radeji o tech 10kč vic ale to se kolikrat maminam nelibi a pritom maji veci zadarmo...a jeste nektere smlouvaji nad postovnym.že když odesilam 5kilovej balik a mam napsano 70kč hodlaji smlouvat na 60kč
.pritom si beru odhadem co mi ukaže kalkulacka na netu jen o tech blbich 10kaček navic abych stale neprodelavala
navic ty penize za pouhe poštovne rozdeluju na ucty deti takže ty blbe kacky nemam vubec v ruce..
no jednoduše nechces neber..ja doplacet nehodlam.....
ja jsem ale vždy když postovne bylo vyšší a nekdo mi zaslal kočárek jsem ze slušnosti rozdil doplatila i blbich 35kč jsem poslala na učet..naposled pred vanocemi.....no tady pak človek akorat vidi že slušnost začína byt vzácnosti....
Odpovědět