Re: Jak říct partnerovi, že vím o jeho nevěře?
tak to je mi celkem fuk, co by na to řekla i to, jestli by k nim měla co říct, protože já jsem jednou takhle čirou náhodou narazila na diskusi, kde přispívala prozměnu ona a můžu ti říct, já si beru do huby jen ji, ona měla nevkusné narážky i na moje děti, které vůbec za nic nemohou.... Navíc jsem si z toho slovo nevymyslela.... Kdybys četla všechny mé příspěvky, jako např. ten, když jsem tu kdysi dávno psala, že jsem rozvedla manželství a že na to nejsem hrdá a trápí mě to, tak bys třeba názor změnila. Ano, souhlasím s tebou v tom, že to mé psaní může znít nesmyslně, ale v jistých ohledech se cítím tak trochu přitlačena ke zdi.... Jak jsem již napsala, vztahu jsem se ze začátku bránila, ale pak už to nešlo. Ex jsem se omluvila, to bylo asi tak to jediné, co jsem mohla v danou chvíli udělat. Dodnes mě to vůči ní mrzí už jen z čiré lidskosti a nikdy už nebudu mít čisté svědomí... že se mi to může jednou vrátit vím a upřímně by mi to patřilo...to je tak vše, co k tomu mohu dodat. O bývalce jsem zprvu vůbec mluvit nechtěla, to vzešlo až se situace. Ani na to, co jsem o ní napsala, nejsem hrdá, ale jak jsem již zmínila, cítím se tak trochu přitlačená ke zdi a za každou cenu se chci bránit....
Odpovědět