Re: Jak říct partnerovi, že vím o jeho nevěře?
Já o svého muže strach nemám, protože, abych vás vyvedla z omylu, když ráno vztanu, manžel mi uváří kávu a připraví snídani a to prosím zcela sám od sebe, když jsem byla těhu, nosil mi ji o do postele. Když potřebuju dělat něco jiného, uvaří oběd, večeři, atd.... Někdy i 2x za den vyluxuje, protože topíme krbem a je z toho opravdu nepořádek, uklidí nádobí z myčky a spoustu dalších a dalších věcí dokáže k vašemu překvapení udělat. Takže když jsem kolikrát unavená, tak si můžu jít i lehnout a manžel se postará i o děti. V noci obča vstává i k malému. Takže to není žádný nesoběstačný kojenec, jak si tady myslíte.... právě naopak, ve svém okolí žádného takového chlapa nemám... První dceru jsem rodila císařem a první manžel mi pořád dokola opakoval, že jsem nerodila, že jsem celý porod prospala, že jsem k ničemu atd.... Druhý syn se mi narodil opět císařem a současnýmanžel byl po celou dobu semnou a když to tak řeknu, měnil mi i vložky a sám říkal, že je rád, že to semnou mohl prožít, že ho to hodně obohatilo.... A takový drobný detail - má ve své péči syna s LMD a ADHD, takže to žádný pokrytec a budižkničemu není....
Odpovědět