31.1.2011 23:01:24 Teraza Horáková
Re: Společná chalupa a vztahy v rodině
jo peníze na prvním místě .... to by tu řekl leckdo, ale proč ne?... to není o jen o nich a neznám nikoho, kdo 300 tis na střechu shrábne jen tak... a pak jsou ty aspekty
citová vazba, kdy - právě se snažíte, nejen ty peníze, ale čas, chuť, energie a pak někdo začne na podobnou notu, že jde jen o prachy a úplně super je, když se chová jako "barbar", protože nejen, že nevidí tu práci vaší, ale třeba i to řemeslo a má ty pocity jiný.
Osobně radím neinvestovat najít jiné hezké místo a nebo poměrně radikálně trvat na rozdělení investic, schovávání účtů je po určité době k ničemu, a hodnotu vlastního pocitu, práce, času, investice - nikdo neocení, zapomeň.
p.s. radím a leccos máme taky takhle v běhu, je to strašně těžký nějak si znepřátelit nebo manželovi rodinu.... a tak mne štve ničení věcí.. jsem závislák na majetku a na starých věcech.... líbí se mi, sehnat je levně nebyla legrace, krásně doplňují místa, a pak přistane ... barbar... co prosedne starožitnou truhlu...
ale to je zase úchylka, ta bedna je stará
) co na ní záleží. Ne, opravdu maléry nevyrábím, ale zakouslá do zadku jsem často.
Odpovědět