Já mám dvě vdané dcery a už několik let s jejich rodinama vycházím v pohodě protože si dělám co chci. Jsem toho názoru, že už jsme se dětem dost věnovaly když byly malé a plnily jsme jejich sny a přání. Já kupuju dárky tak, aby to bavilo mě, abych tomu člověku udělala radost a koupila pokud možno něco co by si dotyčný přál a nechce se mu za to utrácet. Když znáš dobře svého syna tak určitě víš čím mu uděláš radost. Na snachu bych se v žádném případě neohlížela, protože se pak člověk snadno dostane do situace, že ho kupování dárků přestane bavit a stane se z toho povinnost. Já jsem taky zažila "nákupní objednávky pro Ježíška", které naše dospívající děti předkládaly když ještě nevydělávaly a bylo to otravný.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.