"Vím, že kdybych zabrala, tak to zmáknu- ale přijdu o čas s dětma, s rodinou - a to je pro mě nenahraditelný."
Tak pod tohle se můžu podepsat. Zrovna nedávno jsem uvažovala o jedné hodně těžké zkoušce (obejdu se i bez ní, ale určité šance by mi zvyšovala), ale pak jsem si řekla, že se na to vybodnu a odložím to, za pár měsíců mi končí mateřská, tu zkoušku si můžu udělat v budoucnu kdykoli, ale děti budou malé jen jednou. A i když mi učení šlo, tak na MD jsem ráda, když jednou týdně napíšu úkoly do jazykovky. Vůbec si nedokážu představit, že bych něco studovala - resp. ono by to nějak šlo, ale jsem ráda, že mě k tomu okolnosti nenutí. Už jsem se nastudovala a ještě se nastuduji víc než dost.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.