Tak pod většinu z toho, co jsi napsala, bych se mohla podepsat.
Snad jen, že nesouhlasím úplně s tou ztrátou schopností nad 60. Myslím, že v dnešní době je spousta 60-letých na svou práci úplně fit a v záležitostech, kde by se stáři nějak projevovalo, se to opravdu dost často vykompenzuje těmi zkušenostmi. Ale nejsme asi v rozporu, já spíš jen na doplnění, že moje babička v 65 byla úplně jiná než moje máma (která tedy pracuje i teď, ne na plný úvazek, protože nemusí - ale brali by ji klidně navíc, to, co odpracuje, je plnohodnotné).
A ještě k zakladatelce, taky nechci dítě žádným směrem nutit, ale trochu se bojím poměrů obecně na SOU. Mně např. škola vždycky poměrně bavila, a kdyby třeba moje dítě bavila na SOU čeština, aby tam nebylo za exota nebo ho úplně neznechutili. To je ten hlavní důvod, proč bych dávala přednost něčem jinému, vůbec ne kvůli tomu, že bych za každou cenu toužila po maturitě. Co já vím, jak silná bude osobnost? Ale žádné konkrétní info jsem si ještě o poměrech na SOU nezjišťovala, to jen, co se občas donese - pro nás je to teda ještě hodně daleko, oba kluky mám v MŠ
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.