Susu, nezodpovědná a bez šance proto, že při škole "nic" nedělám, protože když nepracuju, tak jsem líná a je mi úplně jedno, co se mnou bude. Že raději studuju pořádně, abych si ze školy něco pamatovala a nejen něco řekla u zkoušek a zase to zapomněla, že radši chodím na přednášky sama a nechci si nic půjčovat od spolužáků, pokud to není nutné, že nechci riskovat, že přecením svoje síly a pokazím práci i školu, že místo stálé práce raději vrazím čas do přeci jen o trochu méně náročných aktivit jako intenzivní studium jazyků nebo dobrovolná práce v zahraničí, kde si čas těmito aktivitami strávený můžu lépe regulovat...
Když jsem se učila na závěrečné státnice, až se ze mě kouřilo, tak mě rozzuřil článek o dvou studentech. Jeden byl nezodpovědný a naivní pitomec, protože se "jen" učil a dostudoval a teprve potom hledal práci a pochopitelně ji s tímto nemožným přístupem nikde nesehnal, protože kdo by takového blba zaměstnal , a druhý byl pilný a svědomitý, protože si práci ještě před státnicemi našel, a tak mu všude utrhali ruce.
Jak říkám, obdivuji lidi, kteří dokáží skloubit práci i studium, ale pokud to někdo nezvládne, tak to automaticky neznamená, že je nezodpovědný blb, který na škole nemá co dělat a nikdy to nikam nedotáhne.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.