Re: Bylo pro vás VŠ studium opravdu jen prostředkem k získání kvalifikace?
Já jsem byla velká šprtka a pečlivka, školu jsem si vybírala rozumem (abych pak slušně vydělávala) i srdcem (abych dělala něco, co mě bavilo). Tak tragicky jako Tvá spolužačka P. jsem na tom zdaleka nebyla, užila jsem si i studentského života, ale studiu jsem dávala určitě víc než velká část mých kolegů. Ale nelituji, bylo to mé svobodné rozhodnutí. Škola mě velmi bavila, ale neunikla jsem studijní krizi. Na to, že se mi podařilo vystudovat můj vysněný obor, jsem hrdá, ale nemám potřebu se před jinými lidmi vyvyšovat. Když se ohlížím zpětně, tak je pár věcí stran organizace studia, které bych dělala jinak, ale tak to má nejspíš každý. Co se následné kariéry týče, tak něco se dařilo podle mých představ, něco méně. Ale hlavně - kdybych se měla znovu narodit, vybrala bych si totéž. Jen teď nevím, jestli se mi podařilo Ti odpovědět na to, na co ses ptala.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.