| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Kočárky

Re: kocarek Gesslein F4 buggy

Torri - kočárek váží 9 kg, miminko se v téhle verzi vozí až od 6 měsíců...tak to záleží na tobě, ale s fusakem je to stejné jako v x-landerovi. Co st týká stříšky tak to se rozhodně neboj ta je dost vysoká, mám 2 letýho klučinu má 94 cm a 16 kg a v kočáru byl ve fusaku a místa tam má požehnaně i co do výšky, Gessleiny jsou dost vysoké, takže do stříšky dítka jen tak nedorostou.
Ovšem ohledně skateu - to bych viděla jako problém, nezdá se mi tam dost místa, chce to vyzkoušet, já budu řešit stejný problém, ale já si budu kupovat F6 nástavbu na F4 podvozek a až bude druhý mrně ve věku, že ho budu vozit v tomto modelu tak druhej prcek už rozhodně skate potřebovat nebude :o), jinak v týhle verzi se mi tam nezdá dost místa, ta rukojeť je dost krátká, právě tím, že je kočár otočenej po směru jízdy, kdežto ty verze pro mimina jsou proti směru a tam pak místo je - ale pro jistotu já mám ještě x-landera x runu, tam si budu kupovat korbičku a tam je místa dost, tak to až zas tak neřeším - mám ho na chalupu, abych si tenhle kočárek neničila :o)))
Tak dobře pořeš, já jsem s ním jinak moc spokojená, zě mě je to něco mezi lehoučkým sporťákem a golfkama. Hodně štěstí při výběru ~3~~R^
Odpovědět
Průběh diskuze (7 názorů)
Téma: Kočárek Gesslein F4 buggy torri 6.2.2011 19:31
*Re: kocarek Gesslein F4 buggy Renča+Krýštůfek 09 a Ríša2011 6.2.2011 22:17
**Re: kocarek Gesslein F4 buggy torri 7.2.2011 9:16
***Re: kocarek Gesslein F4 buggy Renča+Krýštůfek 09 a Ríša2011 7.2.2011 13:32
****Re: kocarek Gesslein F4 buggy Maťa 7.2.2011 21:5
*****Re: kocarek Gesslein F4 buggy torri 8.2.2011 9:31
******Re: kocarek Gesslein F4 bug... Renča+Krýštůfek 09 a Ríša2011 8.2.2011 13:23

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.