Re: kocarek Gesslein F4 buggy
Torri - kočárek váží 9 kg, miminko se v téhle verzi vozí až od 6 měsíců...tak to záleží na tobě, ale s fusakem je to stejné jako v x-landerovi. Co st týká stříšky tak to se rozhodně neboj ta je dost vysoká, mám 2 letýho klučinu má 94 cm a 16 kg a v kočáru byl ve fusaku a místa tam má požehnaně i co do výšky, Gessleiny jsou dost vysoké, takže do stříšky dítka jen tak nedorostou.
Ovšem ohledně skateu - to bych viděla jako problém, nezdá se mi tam dost místa, chce to vyzkoušet, já budu řešit stejný problém, ale já si budu kupovat F6 nástavbu na F4 podvozek a až bude druhý mrně ve věku, že ho budu vozit v tomto modelu tak druhej prcek už rozhodně skate potřebovat nebude :o), jinak v týhle verzi se mi tam nezdá dost místa, ta rukojeť je dost krátká, právě tím, že je kočár otočenej po směru jízdy, kdežto ty verze pro mimina jsou proti směru a tam pak místo je - ale pro jistotu já mám ještě x-landera x runu, tam si budu kupovat korbičku a tam je místa dost, tak to až zas tak neřeším - mám ho na chalupu, abych si tenhle kočárek neničila :o)))
Tak dobře pořeš, já jsem s ním jinak moc spokojená, zě mě je to něco mezi lehoučkým sporťákem a golfkama. Hodně štěstí při výběru
Odpovědět