Ahoj holky, přesně jak napovídá dotaz, chtěla bych se vás zeptat, zda vám při první návštěvě na kožním, s "okamžitou platností", diagnostikovali ekzém... Dnes jsem tam byla s malou protože se jí dělá plenková dermatitida, doteď jsme neměli problém, ale teď se nám to udělalo od vánoc hnedle 3x po sobě.
Abych to trochu uvedla jak to doopravdy je, od příchodu z porodnice používáme látkové plenky, v případě nutnosti dáme papírovku, ale to už musí fakt být a dělám to nerada... Právě o těch vánocích měla papírovku 2x za sebou a tím začal tento kolotoč ačkoliv od té doby měla papírovku jen 1x a to když jsme byly venku a pokadila se mi a už jsem neměla druhou náhradní látkovku.
Paní doktorka na základě plenkové dermatitidy a rodinné anamnézy až do 10 kolene (chtěla po mně víc informací než když jsem v těhu byla na genetice) zhodnotila že je malá ekzematička a já taky
(omlouvám se za smajlíka, ale přijde mi to jako nesmysl když mě ani nevyšetřila
). Okamžitě mi vynadala jak jsem špatná matka když v dnešní moderní době nepoužívám Pempersky, ale látkové pleny a vlhčené ubrousky, ale vodu a žínku a že tím dítěti ubližuji...
tohle už je fakt na pěst
Řekla jsem jí, že právě po Pemperskách se mi malá osypala, na to mi odpověděla, že to je holý nesmysl, že to v životě neslyšela a že jsme měli určitě nějaký špatný a máme to zkusit znovu
K tomu už asi není co dodat...
Takhle mě už fakt nikdo dlouho nevytočil
Omlouvám se, že jsem to tu na vás tak vychrlila a
se, ale potřebovala jsem si ulevit a nemám rameno na kterém se mohu
Mám dotaz na maminky dětí co mají ekzém, tak to raději hodím do druhého příspěvku...