17.2.2011 15:29:19 Myšička21
Re: Diagnostikují všem dětem ekzém jakmile navštíví kožaře?
Maminky dětí s ekzémem, mám pár dotazů...
Jak je to s oblečením? Chápu že bavlna je to nejlepší nejen pro děti, i zdravé, ale dáváte dětem opravdu jen bavlněné oblečení nebo i jiné materiály? Kiki má opravdu jen tu plenkovou dermatitidu žádný jiný pupínek či červený flíček nikdy nikde neměla
Dostala jsem vynadáno že má malá punčocháčky které nejsou ze 100% bavlny a že má na sobě vlněný svetřík a šáličku a že má flecovou čepičku a bundičku která je zevnitř "chlupatá" a zvenku "umělotina". Doma jsem na to koukala a je to uvnitř polyamid a zvenčí polyester. Když jsem se zeptala na to co jí mám tedy obléci aby mi nezmrzla, tak mi paní doktorka řekla že přes body mikinu a bavlněnou bundičku (dělají se i zimní? je fakt že jsem po tom nepátrala, ale všude jsem viděla jen ty poly... materiály nebo chlupaté a flecové) a na hlavičku jí mám dávat takovou tu slabou bavlněnou čepičku co koupím v obchodě za 9Kč (???), když jsem se zeptala jestli přes to můžu dát tu teplou, tak prý ani omylem, na mé oponování že v tom malé bude zima mi řekla že děti mají rádi studený odchov a jestli o tom pochybuji tak se mám dcery zeptat
nebo spíš
už mi došla slova
Místo punčocháčků mám dávat podkolenky a ponožtičky, holá prdelka prý nevadí protože tam bude mít tu Pempersku
Samozřejmě chci pro malou to NEJ, ale myslím že látkové plenky jsou lepší než papírové, takže těch se nevzdám, není to žádná syntetika...
Co se týče ostatního oblečení, prosím o rady které je vhodné a víte-li, tak i kde sehnat, dá se i na MMB?
A v čem děti koupete? Na to mi dr. odpověděla, že prý je to jedno. Jsou nějaké potraviny které dětem nedáváte? Na to mi taky paní kožařka řekla že malá může úplně všechno a že to co jí s ekzémem nesouvisí
Paní doktorce je minimálně 60 let... Po tom co sem si tam s ní dneska zažila a jak rozhozená, naštvaná a vystresovaná jsem přišla domů ani nevím jestli se mi tam za těch 10 dni chce na kontrolu
Odpovědět