Re: Vyšetření autismu - Plzeň
Sojko, ale to není o tom "si sednout"...jestliže se setkáš s opakovaným závěrem "ona se mnou nemluví", tudíž je nevyšetřitelná...nebo s diagnosou "to etnikum"...tak je to na vyprázdnění žaludku...A to jsou ty nejčastější perličky...
Setkali jsme se i s úžastnostmi, které by byly na odebrání diplomu...Proto se často jevím jako "agent s teplou vodou", když agituji za vyšetření u dr.Kr. - ale ráda bych ostatní rodiče ušetřila těch šíleností, kterými jsme si prošli my sami...Trvalo čtyři roky, než jsme se dostali k dr.Kr. a konečně k té správné diagnose...konečně jsem si nepřipadala jako blázen! Byla první, kdo naslouchal mně jako matce, protože já ji přeci znám nejlépe...do té doby se mnou/námi bylo jednáno - já jsem odborník a vy JEN rodiče - co vy mi budete povídat...
a když jsem i u syna (ve 2,5) letech viděla, co dokáže i s takto malými dětmi, utvrdila jsem se v tom, že je to jednoduše člověk na svém místě...a jsem nesmírně vděčná, že my máme to štěstí, že jsme se k ní po letech trápení dostali...
Odpovědět