Peniaze by som si zobrala. Spocitala si kolko tam v tej ponozke ma? A jednoducho by som mu oznamila:
Zobrala som si peniaze "Ty vies odkial", neviem co su to za peniaze ale evidentne si si ich naskudlil. Kedze mi nedavas inu moznost tieto peniaze som ulozila na bezpecne miesto a ocakavam ze mi od tejto chvile budes adekvatne prispievat na deti a na domacnost ...(povedala by som ciastku, pripadne dala rozpis co bude hradit on a na co potrebujes od neho peniaze) a budes sa chovat slusne a rozumne aj co sa tyka hospodarenia s nasimi prijmami. Ano idem Ta vydierat lebo inak to s Tebou nejde, debaty uz prebehli a nikam to nevedie, spravas sa aj nadalej bezohladne a arogantne. Ak dodrzis tieto pravidla po rozvode Ti z tych penazi dam polovicu. Ak nie miniem ich do rozvodu cele na chod domacnosti. Ja s detmi nie sme Tvoji otroci aby si nam upieral zakladny zivotny standard na ktory evidentne mame, ano MAME kedze zatial sme rodina aj ked nam to neklape, aj ked zarabas len Ty a ja som na materskej. Toto som Ti chcela povedat a Ty sa rozhodni ako sa zachovas.
Tam teda ide hlavne o tu ciastku ktora je v tej ponozke. Ak je to 5000 tak nie je o com, ale pri takych 20000 uz by som do toho sla.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.