26.2.2011 9:27:00 Karolína
Lelo
můj syn od 4 let hraje golf a chodí na AJ, vůbec z toho nemám deprese, naopak jsem za to ráda!
Vzhledem k tomu, že jakmile mu byl rok, začali jsme ,,cestovat,, , tak se s AJ seznámil přirozeně, ve 3 letech sám o sebe začal používat nějaké fráze ( neučili jsme ho ), uměl nejprve pozdravit, poděkovat,... Poté přišla ve školce nabídka AJ - hrou, chtěl chodit, chodí, baví ho to, doma se neučíme, stačí mu, co ,,pochytí,, ve školce. Po prázdninách jde do 1 třídy a už v AJ zvládá základní komunikaci - v 1 třídě jsou na to připraveni, je tam skupinka cca 8 dětí, kteří půjdou do pokročilých - mám mu snad bránit? Co se týká golfu, tak u nás otevřeli v jeho cca 2 letech golfové hřiště, okolo kterého jsme chodili, každý den se zájmem koukal a chtěla taky ,,hrát,, - trvalo to rok, i přesto, že my nejsme golfisti a proto to od nás nemohl ,,odkoukat,, - zhruba v jeho 3,5 letech dělal golfový klub ,,nábor,, talentů - zkusil to, byl nadšený, tak jsme ho přihlásili do golfové školičky, v domnění, že po první hodině zjistí, že to není jen sbírání míčků - vrátil se nadšený. Vzhledem k tomu, že nejsme členy klubu, tak jsme nedoufali, že by se tam mohl dostat, v cca 4 letech jsme dostali od klubu nabídku - zdarma členství, že je šikovný... je mu 6 let a golfem ,,žije,, a ,,miluje ho,, - i tu dřinu, která je s tím spojená. Golf si vybral sám, my ho ,,jen,, podpořili - nebo jsme mu snad měli bránit? největší výhružkou u nás je, že by nešel na golf - co dodat... od 3 let lítá na kole, ve 4 letech se naučil plavat, leze po stromech,... je prostě jako jkékoli jiné dítě, s tím rozdílem, že my ho v jeho zájmech podporujeme, nyní už rok hraje šachy - a moooc dobře ... také jsme ho nenutili - jednou viděl hrát šachy nějakého animáka na Minimaxu a chtěl to zkusit, začínal o víkendech s praděděčkem - dnes ho už i porazí ( pozor praděda není amatér, mel velké úspěchy ) - mám mu to snad rozmlouvat, a to jen proto, jak by na to koukalo okolí ??? nezlob se za mnou upřímnost, ale trochu z tebe cítím závist ... předem odsuzuješ něco, o čem nemáš dostatek informací ...
Odpovědět