4.3.2011 11:57:29 živávoda
Re: Syn téměř 6 let nechce spát beze mě
No to je teda zapeklité.. Čím starší bude, tím to bude těžší, já bych ho tam odvezla a nechala. Pokud by se po nějaké době neuklidnil, řešila bych to a případně pro něj pak jela. ALe neustupovala bych mu, pokud tvé rodiče zná a jezdíte k nim, byla bych v klidu.
Toto by bylo jeho první odloučení bez tebe? Jestli ano, tím bych to urychlila a odvezla ho.. půjde do školy, pojedou na školu v přírodě, lyžák a co pak? To ho necháš doma, jen že nechce být bez Tebe? Někde jezdí už i školkové děti..
Já mám syna, v lednu měl 6 let dala jsem ho poprvé hlídat mým rodičům přes noc když měl 6 měsíců a přestala jsem kojit, v roce už ho měli na 4 dny v kuse a nikdy neměl problém.. zůstane i na noc u švagrové, nemá s tím problém. Když je doma, zkouší na mě uspávání, abych byla s ním než usne atd., někdy zůstanu, ať má radost, někdy mu řeknu že příjdu za chvíli a většinou usne.. V září jde do první třídy a hned v září jedou na školu v přírodě, v zimě na hory a na konci první třídy letí dokonce na týden do Anglie.. kdyby do té doby nespal nikdy mimo mě a domov, asi bych se strachovala jak to vůbec zvládne? Jsem v klidu.
Odpovědět