Re: Domácí pekárna
Mám rád NAŠE ČESKÉ VÝROBKY. Proto jsem koupil ETA HARMONY. Tato pekárna zatím šlape jako hodinky a umí vše co potřebuji. Těsto na knedle, sekaná, chleba. Sem tam těsto na nějakou buchtu. Pekárna má dva háky a aby po nich nebyly ty obrovské díry, tak je po ukončení hnětení vytáhnu. Hřídelky hnětacích ramen mám lehce potřené tukem. Takže ani po vytažení ramen (hnětacích háků) se na ně těsto nepřilepí.
Ramena vytahuji kleštěmi, abych si nepatlal ruce těstem. Stačí trochu těsto nad rameny lehce odhrnout, aby byl vidět hřbet ramene a protože jsou hřídelky namazané tukem, jde to lekce kombinačkama vytáhnout.
Po upečení nepřeklápím formu hned, ale až trochu vychladne. Potom jsou po hřídelkách jen malé dirky.
Odpovědět