Ahoj, chtěla bych znát váš názor, jak by jste se stavěli k tomu, kdyby si váš manžel psal sexuální sms s naší společnou kamarádkou (konkrétně se jedná o to, co by spolu vše dělali a jak by si plnili svá tajná sexuální přání - její přítel mi přeposlal jejich sms..jako oplacení to teď zkouší on na mě). Pokaždé, když jsme někde na oslavě, tak se spolu ve vší "slušnosti" oblézají. Včera jsem uhodila na manžela. Říkal mi, že s ní nic nemá a že si jen takhle psali, protože já na to na mateřské údajně nemám údajně čas a jí toto zase chybí od partnera a taky v něm chce tímto vyvolat žárlivost (sama mi to říkala, že ho tímhle takto provokuje, aby v něm vyvolala žárlivost a změnu). Jo a taky, že mu to posiluje jeho ego. Prý by mi tohle nikdy neudělal. Máme spolu domluvu o nevěře.Nejradši bych ho nakopala za to, že to neřeší se mnou, co mu chybí a taky teď nevím, jak se chovat ke kamarádce a co s jejím partnerem??? prosím o Vaše názory. díky.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.