nestiham cist celou diskusi, ale chci jen rict, ze kamaradka musi byt pekna krava!!!! jkao jestli ma problem se svym manzele, tak jako si vymyslela OPRAVDU trapnej zpusob, JAK to resit- s manzelem svoji kamaradky, to mi prijde opravdu HROZNY!!! navic jako kapne bozskou az kdyz na to prijdete? To teda podle me rekla jen proto, aby neco zamaskovala. jeste bych MOZNA brala, kdyby te o tom predem informovala, ze hodla neco takoveho udelat, ale i tak bych si o ni myslela,ze je padla na hlavu- zarlivosti znici prateltsvi, pokud se jako pary pratelite... takze me to moc v poradku nepripada, a prijde mi to jako vymluva.... oboustrana!
A manzelovi bych dala co proto, toho jen tak nakopad do rite nemuzes (coz jako bych s kamaradkou udelala OKAMZITE) ale rozhodne bych mu dala JASNE a DURAZNE najevo, ze toto uz prestrelil, a aby vedel, ze to bylo MAXIMUM, co jsem schopna prejit... a ze priste uz to takhle byt nemusi. A halvne teda jestli MU by se libilo,kdyby tys mu udelala to same? :-o
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.