ahojky ale pravdu mas v tom že plno kočarku jsou si dost podobne neli skoro stejne akorat každy ma jinou nalepku vyrobce a pak je tu cena....
ja jsem tak trochu magor v kočarkovani a spiš me kolikrat udivuje za kolik se snaži některe maminky prodat svuj kočar a vypada jak vrak s minuleho tisiciletí...
nebo typove podobny a nadelaji takove ciráty třebas pri vymene nebo prodeji.že jejich stal tolik a tolik a proste pod cenu nejdou.tak at nejdou nejsou jedine..při bližším prozkoumani daneho kočarku lze zjistit že byl použivany snad v dolech sjeta kola na železo,potah že by se človek přes nej mohl divat ale majitelka si mysli buhvi co nema za zázrak...poukazjuje na značku a kočarek bych ja osobne hodila do popelnice než do nej rvat love
v dnešni dobe je tak překčarkovano že se mi libi jen 1 s 10 a to protože nevypada jako tech zbylich 9 stejne jen nese jinou značku a liši se cenově....
maminky kolikrat do nebes vynašeji takove obludne kočary a opravdu ty kvalitni tak ztraceji na hodnote..no ale konzumace kočarku je nepřeberná...
za poslednich par let jsem jich vystřidala na 4desitky,a kazdy ma svoje mouchy .proto i odepisuji na tvuj dotaz..jelikož mi prijde jak pises jako zbyle typy takže bych krome značky a ceny nevidela žany rozdil
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.