| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Kočárky

31.3.2011 11:37:28 Magda Nováková

Re: Kočárek Gesslein F6 vs Future

Díky moc za podrobné info - v Pardubicích v Duze už jsme byli a kočárek plánuju pořídit taky přímo tam, i když je to pro nás trochu z ruky. Dost mě právě oslovil ten vstřícný přístup, že nám všechno vysvětlili a převedli, a taky nabízejí prodlouženou záruku. Navíc cenový rozdíl oproti e-shopům není nijak podstatný. S tím fusakem to ráda slyším - sice nám ho tam vychvalovali, ale přesto mi připadal poměrně drahý. Jestli je ale fakt tak dobrý, pořídím si ho rovnou taky. Jediné, co mě mrzí, je ta ruční brzda - nemám sice strach, že bych kočárek z kopce neubrzdila sama, ale přeci jenom jsem slyšela, že je to dobrá vychytávka, pokud se dá ruční brzdou i přibrždovat, kór s takhle těžkým kočárkem. A taky v té Duze nám řekli, že zpomalovací ruční brzdu už Gesslein nabízí, ale zatím jen na verzi F4 - do té se mi ale jen kvůli té brzdě nechce, protože tam není možné vyměnit ta malá kolečka :-( Ještě bych se tě tedy zeptala, jak hodnotíš manipulaci s kočárkem při převážení autem? Mechanismus skládání jsem si vyzkoušela, takže tam rozhodně problém nevidím - jednodušší už to snad být nemůže :-) Ale spíš mi jde o tu váhu a taky o celkové rozměry - jestli je to otrava, rovnat to do kufru nebo je to v pohodě? Plánujeme pořídit druhé auto pro mě na MD a váháme mezi krátkou a dlouhou Fabií, přičemž pro mě čím menší, tím lepší. Ale samozřejmě pokud by se složený kočár do krátké nevlezl nebo by to bylo složité manévrování, koupíme radši combi.
Odpovědět
Průběh diskuze (10 názorů)
Téma: Kočárek Gesslein F6 vs Future Terka 9.12.2010 14:35
*Re: Gesslein F6 nebo Future? alej 9.12.2010 14:57
*Re: Kočárek Gesslein F6 vs Future Renča+Krýštůfek 09 a Ríša2011 9.12.2010 22:33
**Re: Kočárek Gesslein F6 vs Future Stáňa Válková 27.12.2010 14:28
***Re: Kočárek Gesslein F6 vs Future Renča+Krýštůfek 09 a Ríša2011 3.2.2011 21:44
****Re: Kočárek Gesslein F6 vs Futur... Magda Nováková 15.3.2011 14:23
*****Re: Kočárek Gesslein F6 vs Fut... marmik 19.3.2011 11:48
******Re: Kočárek Gesslein F6 vs F... marmik 19.3.2011 12:3
******Re: Kočárek Gesslein F6 vs F... Magda Nováková 31.3.2011 11:37
*******Re: Kočárek Gesslein F6 vs... Oxit 11.6.2011 8:53

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.