31.3.2011 11:37:28 Magda Nováková
Re: Kočárek Gesslein F6 vs Future
Díky moc za podrobné info - v Pardubicích v Duze už jsme byli a kočárek plánuju pořídit taky přímo tam, i když je to pro nás trochu z ruky. Dost mě právě oslovil ten vstřícný přístup, že nám všechno vysvětlili a převedli, a taky nabízejí prodlouženou záruku. Navíc cenový rozdíl oproti e-shopům není nijak podstatný. S tím fusakem to ráda slyším - sice nám ho tam vychvalovali, ale přesto mi připadal poměrně drahý. Jestli je ale fakt tak dobrý, pořídím si ho rovnou taky. Jediné, co mě mrzí, je ta ruční brzda - nemám sice strach, že bych kočárek z kopce neubrzdila sama, ale přeci jenom jsem slyšela, že je to dobrá vychytávka, pokud se dá ruční brzdou i přibrždovat, kór s takhle těžkým kočárkem. A taky v té Duze nám řekli, že zpomalovací ruční brzdu už Gesslein nabízí, ale zatím jen na verzi F4 - do té se mi ale jen kvůli té brzdě nechce, protože tam není možné vyměnit ta malá kolečka :-( Ještě bych se tě tedy zeptala, jak hodnotíš manipulaci s kočárkem při převážení autem? Mechanismus skládání jsem si vyzkoušela, takže tam rozhodně problém nevidím - jednodušší už to snad být nemůže
Ale spíš mi jde o tu váhu a taky o celkové rozměry - jestli je to otrava, rovnat to do kufru nebo je to v pohodě? Plánujeme pořídit druhé auto pro mě na MD a váháme mezi krátkou a dlouhou Fabií, přičemž pro mě čím menší, tím lepší. Ale samozřejmě pokud by se složený kočár do krátké nevlezl nebo by to bylo složité manévrování, koupíme radši combi.
Odpovědět