V myšlení většiny lidí je problém jakákoliv jinakost.Když jsem včera četla názory"ano,jsem tolerantní,postižení mi nevadí,ale musí se chovat stejně ,jako většina...",tzn.,nevadí pouze tělesné postižení,došlo mi,že naše společnost prostě není připravena na to,že se někdo může odlišovat,né jen vizáži,ale i chováním.Tolerance je přijímaní jinakosti a to tady prostě úplně chybí.K otázce zda zveřejnit,nebo nezveřejnit diagnózu se netroufám vyjádřit.Člověk,který v té situaci není,nemá zkušenosti ze svého života,nepotýká se s tím dnes a denně,nedokáže relevantně posoudit všechny aspekty.Něco jiného je ,něco si přečíst a mít nějakou ideu,člověk pak často v průběhu všedních dní,že realita je nahony vzdálená představám.A z vlastní zkušenosti.z docela jiným problémem musím říct,že je někdy lepší mlčet.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.