Těžko radit,každé dítě je jiné. Já jsem v určitém období také synovi těch prvních pár soust nutila "násilím",ale jen tehdy kdy jsem věděla že má hlad a v případě že nabízené jídlo jíst vážně nebude tak nepůjde hledat něco jiného na zub.Také jsem věděla co má rád a co ne a podle toho se u nás vyvařovalo a vlastně vyvařuje dodnes.Co jsem v té době nevěděla je to že spousta autíků reaguje na změnu vůně,barvy a taky chuti jídla (to poslední před ochutnáním asi není podstatné),takže i tohle může sehrát určitou roli...pro nás nepostřehnutelná věc,pro někoho je použití jiného oleje,koření apod věc zásadní... Jinak názory a rady odborníků se velmi různí a proto si ani já netroufám radit,řiďte se svým citem,tím 6-tým smyslem matky...jen Vy znáte nejlépe své dítě...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.