Re: Jak mít více dětí, když nenávidím své sourozence?
tak to jsem rada,deti mit stoji za vsechny prekazky....
navic jsou jen tvoje a je jen na tobe jak si je vychovas jak se k nim budes chovat nikde nemas osudem psane ze budes jako rodice...kazdy clovek si myslim ze ma tolik sili a ma svuj rozum aby si vse zaridil dle sebe a nenechal si do vseho kecat...
ja jsem napred musela v dusi nasim odpustit i kdyz krivdu si ponesu celi zivot tak jak se pise ve versich...
tyto radky časem zblednou vse se jen v prach promeni vzpominky vsak neuvadnou ty se zmenit nedaji
ja byla ta silnejsi co ustoupila ,ja byla ta silnejsi co odpustila ,a ja byla silnejsi v tom ze dokazala pomoci i kdyz me nepomohli...napred jsem si myslela ze ja budu ta porazena kdyz ten krok udelam prvni...ted vim ze jen silnejsi dokaze premoci krivdu,jit a udelat prvni krok...za to jsem na sebe hrda a to mi zvedlo sebevedomi s nulu na 99,99%
myslim ze bys byla i jako mama vice deti bajecna,a jen je to strach ten nejhorsi radce....
taky dnes obcas lezu s deti po zdi ale jednou jsem je chtela a je to jenom muj problem ze jsem trebas utahana,nevyspala atd a deti za to nemohou...a je jina doba navic...kdy mame i doma vice pomocniku abychom se nenadreli a meli vice casu pro sebe a deti......
je pravdou ze mit jen to strohe vybaveni pred 33lety,nalinkovyno co smime a co ne,mozna v te dobe bych se chovala aji ja jako moje rodice....sice dnes to taky obcas stoji za prd.ale prec je jen fakt jina doba
Odpovědět