Tečko registrovat se kvůli mě nemusíš.Ale když jsi tak přesvědčená že jsou to bludy,pojď uzavřít sázku,jo? O co se vsadíme nechám na tobě,jo?Když budeš ochotna tyhle věci poznat a přesvědčit mě že to tak není,tak ti dám např.dvacet tisíc.A naopak.To jsem samozřejmě plácla,může to být cokoli,nemusí to být zrovna o peníze,může to být sázka třeba o to že když prohraješ,dám sem tvoji fotku a napíšu "to je ta trapka co psalal to či ono a teď zjistila že je to jinak.Jak říkám,urči si sama.Akorát počítej s tím,že pro to budeš ty sama muset něco dělat a že to není záležitost dne nebo týdne.Ale ani nevíš jak ráda se s tebou vsadím,a můžeme tady na to založit samostatnou diskuzi třeba v drbárnáchA nyní jdu už vážně ven.Zatím si rozmysli jaká bude výhra.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.