Tak jsem dneska mamce říkala o tomhle téma...Tak si rovzpoměla na svou babičku a sestru ....ona teta totiž bdlela s babičkou a u nich se fakt děly divné věci, dokud nenechaly vysvětit byt. Tetě tam procházel trpajslík s lucerničkou a smál se jí a mával a pak zmizel, nebo z ničeho nic prasklo zrcadlo. Bylo to fakt na bednu a doma sama ani jedna nebyla. Po vysvěcení se už nic nedělo. Až na ty karbanátky. Teta je nemůže péct jelikož se jí vždy něco stane. Poprvé vyhořeli, pak umřela babička a nakonec tchán. Od té doby je už raději nedělá. Tím ještě nabočím na mé sny. Když se mi zdá o svatebních šatech, tak vždy někdo z blízkých či známých umře. Naposledy se mi zdálo toto před vánocemi a to o dvou rakvích u kterých jsem byla ve svatebních šatech. Do týdne umřela přítelova přeskolení teta(na rakovinu) a prababička(98let) Takže závěr, věřím že kolem nás něco je a že i v nás něco je
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.