2.5.2011 18:33:27 Zuzka.0111
Jak řešit spory mezi holčičkami v 1. třídě?
Zdravím všechny a ráda bych Vám popsala situaci, kterou dost dobře nevím jak mám řešit. Mám doma trošku citlivou prvňandu a poslední dobou mi začla chodit ze školy, že jsou na ní holky ošklivý a dnes se z ničeho nic rozplakala a začla mi popisovat situaci, že jí holky opakovaně při jídle strkají do hlavy, nebo jí vyhrožujou že jí budou hrabat do aktovky nebo jestli to také znáte tzv. "nebavka" když mi nedáš kus svačiny, nebo jí začnou lochtat. Přestává se mi to líbit a aby mi kvůli tomu malá doma plakala to už vůbec. Prý to dělají jen 3 konkrétní holky ( jednu z nich vím že je taková manipulátorka a navádí asi ostatní k tomu ) a dělají to buď prý mojí Terezce, nebo ještě jedné holčičce. Vůbec se mi to nelíbí a nechci aby to malé zošklivilo školu, nebo aby měla snad nějaké špatné vzpomínky na to, vím že to musí být pro ní hodně nepříjemné zvlášť když ona taková není, je opravdu až moc hodná, kamarádská a pak když jí někdo něco takového udělá je hodně citlivá a pláče. Na poslední třídní schůzce jsem to nakousla před učitelkou že jsem slyšela od Terezky že mají pořád nějaké spory s holkama a ta jen mávla rukou a že prý to jsou takové jen normální holčičí hádky. Tak nevím jestli to mám ještě nechat, nebo snad promluvit s jejíma maminkama nebo co by bylo nejlepší. Zas jí nechci postavit do pozice žalobníčka, fakt nevím poraďte mi co dělat.
Odpovědět